KLAVAN: Socialismul, cale sigură spre tiranie

By |2019-03-21T21:27:45+00:00martie 20th, 2019|Categories: Articole, Ultimele articole|Tags: , |0 Comments

În episodul din 5 martie 2019 al emisiunii „Andrew Klavan Show”, autorul bestseller Andrew Klavan se împotrivește democraților care au refuzat să-l confrunte pe dictatorul socialist venezuelean Nicolas Maduro, de vreme ce aceștia stagnează într-o stare de permanentă dezaprobare față de președintele Donald Trump.

Socialismul duce mereu la tiranie, deoarece nu acceptă oamenii ca fiind oameni. Pentru că dacă ar accepta oamenii ca atare, ar trebui să și urmeze această logică pentru a realiza că socialismul este disfuncțional. Socialismul nu funcționează deoarece oamenii sunt oameni. Ocasio-Cortez a fost întrebată dacă l-ar condamna pe Maduro. Ei  îi este mai mult frică de Donald Trump decât de Maduro, care și-a redus poporul la o așa penurie încât a ajuns să bucătărească pisici pe grătare de gunoaie.

Alexandria Ocasio-Cortez: Așadar, cred că aceasta este cu siguranță o problemă complexă. Cred că trebuie abordată cu mare grijă. Personal, la fel ca oricine altcineva, sunt foarte îngrijorată de existența acestei crize umanitare, și cred că este important să oferim soluții care să aibă ca țintă principală poporul venezuelean și, în primul rând, restabilirea democrației poporului venezuelean. Sunt foarte îngrijorată de intervenționismul american în Venezuela căruia mă împotrivesc. Mai ales când vine vorba de cineva ca acest emisar special al Statelor Unite, Elliot Abrams. Cred că… el a pledat vinovat de mai multe crime legate de afacerea Iran-Contra. Nu cred că ar trebui să ne facem vinovați și noi, știți? De regulă mă  împotrivesc intervenționismului american ca principiu, și, cu atât mai mult când se află sub administrația aceasta și sub conducerea lui, cred că intervenționaslismul este o mare greșeală.

Ar fi trebuit să i se ceară lămuriri despre afacerea Iran-Contra. Ea nu știe nimic despre acest subiect. Elliott Abrams a fost condamnat pentru două infracțiuni săvârșite în situația respectivă, care a fost un scandal pentru stânga, dar nu și pentru cei cărora într-adevăr le păsa de America sau de America de Sud. În orice caz, cealaltă problemă a socialismului  este că devine corupt. De ce devine corupt? Devine corupt pentru că odată ce te separi de ceilalți, odată ce crezi că ești bunul păpușar care mișcă marionetele împrejur, cel care mută piesele pe tabla de șah, atunci, categoric, ești scutit de regulile bunului simț.

Dacă vrei să cochetezi cu asta, bine, fie! Se crede, se spune, despre conducătorii Uniunii Sovietice – oameni care au omorât și s-au făcut vinovați de masacre, și care au susținut pe oamenii și filosofiile acelora care au pricinuit moartea a zeci de milioane de oameni de-ai lor – că, atunci când Ronald Reagan i-a numit răufăcători, atunci când a afirmat despre URSS că este un imperiu malefic, aceștia au fost șocați. Au fost șocați! Ei credeau despre ei înșiși: Oh, nu! Noi suntem băieții buni. Noi suntem revoluționarii. Noi am oferit admirabilul socialism care a umplut străzile cu muribunzi înfometați. Ei au fost șocați când Ronald Reagan i-a numit răufăcători. Acest lucru le-a zdruncinat încrederea în sine și i-a trezit efectiv din visul lor socialist în care, dacă ești un om bun, administrezi lucrurile în așa fel încât totul să fie just. Acesta este visul și tocmai din această cauză socialiștii devin corupți: pentru că propria lor corupție le este invizibilă.

Recent s-a depus o reclamație conform căreia creierul din spatele Alexandriei Ocasio-Cortez, Saikat Chakrabarti – Secretarul General al acesteia, ar fi redirecționat peste un milion de dolari reprezentând donații politice către companiile lui private. Aceasta este o reclamație depusă la Comisia Electorală Federală. Companiile lui Chakrabarti par să fi fost înființate doar cu scopul de a ascunde modul în care s-au folosit donațiile politice, afirmă Inspectorul din Washington. Această mânuială a depășit cerințele de raportare și ar fi încălcat limita de 5000 de dolari acordată candidaților de către asociația PAC (Political Action Committee). Conform reclamației depusă de către centrul național juridic și politic, o organizație guvernamentală de supraveghere. Acest fapt l-ar putea trimite pe Chakrabarti direct în închisoare. Mă întreb dacă Alexandria Ocasio-Cortez a fost atât de incompetentă  încât nu și-a dat seama de ceea ce se întâmpla sau dacă, de fapt, a fost și ea implicată.

În cele din urmă, socialiștii mai au și menirea de a răspândi teroarea, desigur. Frica aceea față de omul de lângă tine. Frica față de ceea ce are el, iar tu nu. Frica față de mediul înconjurător, până când toate acestea se prăbușesc în capul tău. Exact asta a făcut Ocasio-Cortez și cu subiectul shimbărilor climatice. Știți că nu apare nicăieri, dar absolut nicăieri, faptul că în 12 ani vom muri cu toții.

În cele din urmă, socialiștii mai au și menirea de a răspândi teroarea, desigur. Frica aceea față de omul de lângă tine. Frica față de ceea ce are el, iar tu nu.

Un raport prezenta faptul că Națiunile Unite și IPPC (Integrated Pollution Prevention and Control) au fost întrebate: Ce s-ar întâmpla dacă temperaturile ar crește atât de mult? Care ar fi consecințele? Răspunsul lor a fost: Ei bine, avem la dispoziție doar 12 ani pentru a preveni ca asta să se întâmple, iar consecințele ar fi deosebit de grave. Acesta a fost răspunsul lor. Nicidecum ideea conform căreia în 12 ani vom muri cu toții. Această idee a fost reliefată de către Cortez, transmițând că acest fenomen ne va distruge economia, ne va distruge viețile, ne va distruge libertatea, ne va distruge țara și că cerul se va prăbuși peste noi. Această idee atrage după sine un fel de dragoste moartă pe care democrații o încurajează prin avort, iar acum spunând oamenilor să nu mai aibă copii. Și aceasta pare să se transforme într-o mișcare.

Sursa: https://www.dailywire.com/news/44297/klavan-socialism-always-ends-tyranny-andrew-klavan

Leave A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies and third party services. Ok