Cine suntem

Cine suntem2018-12-29T23:56:43+00:00

Edictum Dei este o organizație care caută să redescopere frumusețea și importanța valorilor iudeo-creștine tinerilor din România și Estul Europei. Credem că aceste valori care în trecut au dăruit splendoarea și excelența Europei, trebuie descoperite și prețuite de noua generație.

0
Conferinte
0
Participanți
0
Speakeri naționali/internațional
0
Vizualizări

Istoric

Edictum Dei a debutat cu prima conferință în Univeristatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca în anul 2012 alături de prof. dr. Iacob Coman. Au urmat apoi conferințe susțiunte de Horia-Roman Patapievici, fostul președinte al Institutului Cultural Român, Andrei Pleșu, fost ministru al culturii și fost ministru de externe, Teodor Baconschi, fost ministru de externe, Adrian Papahagi, universitar Babeș-Bolyai și mulți alții.

In anul 2018 au avut loc doua evenimente care au influențat Edictum Dei spre un nou orizont al direcției de dezvoltare. Primul eveniment a fost determinat de răspunsul pozitiv al profesorului N.T. Wright de la Universitatea Saint-Andrews, cel mai important teolog al Noului Testament. Al doilea eveniment a avut ca oaspete pe Dennis Prager, fondator Prager University și unul dintre cei mai influenți conservatori din Statele Unite, cu apariții frecvente ca și comentator și analist politic pentru CNN și FOX News. Venirea lui Dennis Prager a adus cu sine și oportunitatea unei colaborari între Prager University și Edictum Dei. Această colaboare s-a materializat cu primul video de 5 minute în limba română în care profesorul Marius Cruceru a dezbătut câteva din calitățile unui bărbat matur.

This website uses cookies and third party services. Ok